Βιβλίο επισκεπτών

Παρακαλούμε υπογράψτε Βιβλίο Επισκεπτών.
Ευχαριστούμε

7 Responses to Βιβλίο επισκεπτών

 1. ΜΙΝΑ ΡΕΛΛΟΥ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΑΘΗΝΑ says:

  Αγαπητά αδέλφια εν Χριστώ σας χαιρετώ.

  Ακούω τον σταθμό ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ από τον δορυφόρο, αλλά και από το Ιντερνετ.
  Θα ήθελα να παρακαλέσω το εξής, αν γίνεται.
  Εγώ πηγαίνω στην Εκκλησία Πεντηκοστής, στην Ηλιούπολη. Την Κυριακή, όταν επιστρέφω προλαβαίνω να ακούω λίγο κήρυγμα και από την Τρίπολη. Θα παρακαλούσα πολύ να ακούω κήρυγμα από τον αδελφό Μητσέα την Κυριακή, αλλά και άλλες ημέρες. Ευλογούμαι πολύ.
  Επίσης, αν μπορείτε να αποθηκεύετε τα κηρύγματα για να μπορώ να τα ακούω. Τα πρόσφατα. Αυτά που υπάρχουν είναι πιό παλιά και είναι λίγα.

  Ο Κύριος να σας ευλογεί για τον κόπο σας.
  Ευχαριστώ πολύ τον Θεό για σας.

 2. Τσακμακλής Γεώργιος says:

  Αίτημα προσευχής!!!

  Παρακαλώ τους αδελφούς να προσεύχονται μαζί μου για τον αδελφό μου -κατά σάρκα- Τάσο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ορεστιάδας με σοβαρό καρδιολογιακό πρόβλημα.Όπως ο Κύριος Ιησούς Χριστός αποκαταστήσει την υγεία του και κάνει σωτηρία στην ψυχή του.

  Σας ευχαριστώ!!!
  Με αγάπη Χριστού,
  αδ.Γιώργος,Στάρα Ζαγκόρα,Βουλγαρία

 3. Αγαπητά αδέλφια μου σας χαιρετώ με αγάπη που έβαλε το Πνεύμα το Άγιο στις καρδιές μας. Έχω πάρα πολύ καιρό να σας δω, αλλά η σκέψη μου πολύ συχνά σας φέρνει κοντά μου. Ο Κύριος να σας ενδυναμώνει και να σας αυξάνει σε όλους τους τομείς. Αυτές τις μέρες θα θελα και τις δικές σας προσευχές τόσο για μένα όσο και για την Πελαγία και το Νίκο (τη γυναίκα μου και το παιδί μου). Ευχαριστώ το Θεό για όλους σας.

 4. Aδελφοί της εκκλησίας Τριπόλεως χαίρομαι,διότι σας βρίσκω αγαπημένους και για το έργο το οποίο πράτετε για την δόξα του Θεού μας του Κυρίου Ιησού Χριστού.Η σελίδα σας στο διαδίκτυο είναι πάρα πολύ καλά κατασκευασμένη και σαν επιθυμία θα ήθελα να αναβάσετε περισότερες ομολογίες των αδερφών της Τρίπολής!Ο Κύριος να συνεχίσει να σας παρηγορεί δια του Παρακλήτου-Άγιο Πνεύμα, χορηγόντας-αυξάνανοντας, το Ελεός, Χάρη, και την Ειρήνη Του.Ενδυναμούστε εν Κυρίω πάντοτε.Αμήν!!!

 5. ΝΙΚΟΣ says:

  ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ-ΡΥΖΙ-ΑΛΕΥΡΙ-ΛΑΔΙ-ΖΑΧΑΡΗ-ΞΥΔΙ-ΠΑΤΑΤΕΣ-ΤΥΡΙ-ΚΡΕΑΣ-ΜΕΛΙ-ΕΛΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΑΣ.
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ
  ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>